Årets julklapp blir ett digitalt presentkort

År efter år den mest önskade julklappen ett presentkort. Julen är också den högtid på året där företag säljer som allra flest presentkort. Under förra året såldes 24% av alla presentkort under december månad.

Sett under hela året säljs cirka 20 % av våra kunders presentkort digitalt. Vi har, med coronapandemin som bakgrund, sett att handeln flyttat från butik till nätet. En trend som håller i sig även under hösten där vi ser att försäljningen nästintill dubblats mot föregående år. Vi förutspår därför att e-handeln kommer att slå alla rekord i jul, så väl presentkort.

Så se till att vara redo för årets julhandel och inte missa viktig onlineförsäljning. Genom vårt system, och vår nylanserade webbapplikation, kan ni enkelt och snabbt påbörja försäljningen av digitala presentkort online, oavsett om ni i dagsläget har e-handel eller inte.

 

Presentkort är på allas läppar under 2020

Det har historiskt sett aldrig talats så mycket om presentkort som det har gjorts det senaste året. Presentkort har blivit omtalat som en produkt som kan få företag att överleva genom krisen. Många företag har också upptäckt presentkortets fantastiska egenskaper – att driva trafik och försäljning både till e-handel och fysiska butiker.

För konsumenterna har det blivit den perfekta presentlösningen, när de inte kunnat besöka butiker på samma sätt som tidigare.

 

Marknadsför och sälj era presentkort till 13 miljoner klubbmedlemmar

Vi är som flera redan vet en del av Awardit och genom Awardits kanaler har ni möjligheten att öka er synlighet för era presentkort ytterligare inför jul och kommande högtider. Awardit hanterar i dagsläget ca 60 olika kundklubbar och poängshoppar. Genom alla dessa shoppar kan ni marknadsföra och sälja era presentkort. Vilket innebär att 13 miljoner medlemmar kan ges möjligheten att köpa ert presentkort och betala för det med sina bonuspoäng.

 

Vill ni komma igång med försäljning av digitala presentkort inför jul?
Kontakta LG Haedge, Client Success Manager, mejla lg.haedge@awardit.com eller ring 08-39 96 24.

Fler argument för att satsa på digitala presentkort?
Läs nyheten om att digitala presentkort aldrig varit så aktuella som nu.

2020-10-13T15:32:45+02:00 13 oktober, 2020|Återförsäljning, e-Handel, E-presentkort, presentkort online|