Digitala presentkort har aldrig varit så aktuella som nu

Under de senaste åren har människor visat en ökad efterfrågan på presentkort. Och idag är presentkort den present som många väljer att ge bort framför andra gåvor*. Nu är det också mer än någonsin, med tanke på rådande läge, efterfrågan på digitala gåvor och däribland digitala presentkort i alla olika branscher.

Tredubblad försäljning av digitala presentkort under april och maj

Konsumenterna handlar just nu i allt större grad digitala presentkort. Under första halvan av 2020 kan vi se en tydlig förskjutning från försäljning av presentkort i butik till försäljning online. Antalet sålda digitala presentkort under april och maj månad har tredubblats. De av våra kunder som har online försäljning har också visat sig klara pågående pandemi mycket bättre än de som inte har.

Kom igång med era presentkort online

I enlighet med den ökade efterfrågan på att sälja presentkort online så lanserar vi nu en ny version av vår webbapplikation. Tjänsten gör det väldigt enkelt att komma igång med försäljning av presentkort online. Webbapplikationen är helt fristående och kan enkelt sättas upp i respektive webbshop. Köpta presentkort levereras snyggt via e-post och sms till mottagaren med företagets egen design. Den nya versionen har också en smidig betallösning med Swish och kortbetalning.

–  Vi har alltid varit måna om att hjälpa våra kunder att sälja fler presentkort och våra kunder kan nu satsa ännu mer på digitala presentkort. Något som idag är ännu viktigare nu när handeln mer och mer sker online. Därför känns det extra skönt att vi äntligen uppdaterat och förbättrat vår webbapplikation till att bli ännu mer konsumentvänlig och ännu enklare att komma igång med, säger LG Haedge, Client Success Manager på Retain24.

 

Vill ni komma igång med att sälja presentkort online?
Kontakta LG Haedge, Client Success Manager, mejla lg.haedge@retain24.com eller ring 08-39 96 24

 

*Länk till källa.

2020-06-11T11:24:56+02:00 11 juni, 2020|e-Handel, E-presentkort, presentkort online|