Ving personaliserar sina digitala presentkort

Ett presentkort på Ving är en mycket uppskattad gåva och Ving har arbetat aktivt med sina presentkort under många år. Som ett sätt att göra de digitala presentkorten mer personliga, har de lanserat en helt ny presentkortssajt där de ger köparen av presentkort möjligheten att välja på en rad olika motiv, baserat på vad mottagaren av presentkortet är intresserad av.

“Med våra presentkort vänder vi oss mot en väldigt bred målgrupp som ska täcka alla våra kunder. Genom att erbjuda olika motiv kan köparen välja ett motiv som passar mottagaren. Är mottagaren en barnfamilj? Gillar de att åka på storstadssemester eller gillar de en aktiv semester? Genom att ge köparen valet mellan olika motiv på presentkorten blir gåvan lite mer personlig, och gör vår huvudprodukt ännu bättre.” Berättar Robin Hultgren, Product Manager, Ancillaries & Customer Payments på Ving.

Ving använder sig av Retain24’s GiftCard Webshop för att sälja och distribuera presentkort på sin hemsida. “För vår del innebar det väldigt lite arbete med att sätta upp de nya presentkorten på sajten. Vi genomförde några tester för användarvänligheten och kundresan, resten löste Retain24 väldigt snabbt och smidigt.” avslutar Robin.

”GiftCard Webshop är Retain24s fristående lösning för att sälja och distribuera presentkort online. Det krävs inget tekniskt arbete från våra kunders sida för att börja sälja presentkort online, vilket gör att man kan vara igång med att sälja digitala presentkort på sin hemsida på bara några dagar” Förklara L-G Haedge, kundansvarig på Retain24.

Vill ni veta mer om digitala presentkort?

Kontakta:
L-G Haedge
E-post:lg@awardit.com
Tel: +46 70 535 38 77

2023-06-19T15:46:21+02:00 19 juni, 2023|Okategoriserade|