Vilka är vi? 2020-11-06T11:04:07+01:00

Det här är Retain24

Retain24 grundades 2005 och är ett svenskt teknikföretag med Skandinaviens största presentkortssystem. Sedan den 1 oktober 2019 är vi ett helägt dotterbolag till Awardit AB.

Sen starten har vi hjälpt våra kunder att behålla och vinna fler kunder genom att öka antalet sålda presentkort. Vi arbetar idag med cirka 130 varumärken och våra kunder finns inom många olika branscher men främst inom detaljhandel, resor, hotell och restaurang. Retain24s presentkortssystem är enkelt, säkert och flexibelt. Systemet ersätter manuella tjänster och går att applicera både för försäljning instore och online. Vi sköter allt från implementering, hjälp med produktion av presentkort, supportärenden, nya funktioner i systemet och erbjuder därtill ett brett partnernätverk för att våra kunder ska nå ut i ännu fler kanaler med sina presentkort.

Inom vårt partnernätverk finns många möjligheter för våra kunders presentkortsaffär att växa. Vi ser att B2B försäljning har stor potential till ökad försäljning av presentkort. Det kan till exempel vara lojalitetsprogram där man kan lösa in sina poäng till presentkort eller presentkort som köps av företag som går till de anställda som en form av belöning.

Vill du satsa på presentkort? Kontakta oss på info@retain24.com eller fyll i vårt formulär
så återkommer vi till dig snarast för fortsatt dialog.

VARFÖR PRESENTKORT?