STADIUM SATSAR BRETT PÅ SIN PRESENTKORTSAFFÄR

Nu är det klart att Stadium väljer presentkortssystem från Retain24 som är en del av Awardit AB. Stadium är Sveriges största sport och sportmodekedja och består av koncepten Stadium, Stadium Outlet, Stadium Ski, Stadium Sports Camp och Sneakers Point. Med circa 180 fysiska butiker och e-handel bildar de Sveriges största sport- och sportmodekedja. Stadiums presentkort kommer gå att köpa och lösa in i deras svenska, norska och finska butiker samt e-handel.
Vi frågade Stadium om hur de ser på sin satsning på presentkort och valet av presentkortleverantör:

Retain24 har en presentkortslösning som fungerar på alla våra marknader och koncept, både i butik och på e-handeln. Det är en erfaren presentkortsleverantör med en modern plattform som dessutom har ett brett nätverk av återförsäljare av presentkort. Att det gick att konvertera våra gamla presentkort in i Retain24s system, såg vi också som en fördel. Vi bedömer att vi i samarbetet med Retain24 kommer få en effektivare administration och uppföljning av presentkort, samt inte minst en ökad försäljning berättar Sophia Hemstad CFO Stadium group

Idag, mer än någonsin, är det av stor vikt att ha presentkort som fungerar i alla kanaler, där online har blivit allt viktigare. Genom Awardit och Retain24s partnernätverk av återförsäljare ges också Stadium möjligheten att nå ut med sina presentkort långt utanför sitt eget nätverk.

Vi är oerhört stolta över att kunna hjälpa Stadium med sitt presentkort. Verkligen roligt att få in en ny kund som ser potentialen i hela vårt utbud av tjänster och vill använda vårt system för att sälja mer, säger Mattias Lundqvist, Affärsområdeschef på Awardit AB.

2021-03-16T10:47:08+01:00 16 mars, 2021|E-presentkort, Presentkort instore, presentkort online|