Waynes Coffee satsar brett på sina presentkort

Nu är det klart att Waynes Coffee har valt att satsa brett på sin presentkortsaffär och väljer Retain24 som leverantör. Waynes Coffee är en svensk franchise-kafékedja som var den första i sitt slag i Skandinavien. De finns idag över hela Sverige och i nio andra länder runt om i världen. Waynes Coffes presentkort kommer gå att köpa och lösa in i alla deras 86 kaféer i Sverige.

Vi frågade Waynes Coffee om hur de ser på sin satsning på presentkort:

 På Waynes vill vi erbjuda våra gäster personliga möten och inspirerande mötesplatser. Där kommer presentkort in som en jättebra produkt för att uppnå just detta. Ett presentkort hos oss, fysiskt som digitalt, kommer att vara den perfekta gåvan att ge bort oavsett målgrupp. Det kommer samtidigt generera ännu fler besök till våra kaféer, berättar Victor Rivedal, Digital Manager på Waynes Coffee.

Waynes Coffee gör också en stor satsning på de digitala presentkorten, som kommer att säljas via hemsidan och finnas tillgängliga i deras app. Tanken på sikt är dessutom att presentkorten ska komma ut i flera av Retain24s digitala återförsäljarkanaler.

 Vi är oerhört stolta över att Waynes Coffee valt att gå ”all-in” med vårt presentkortsprogram. Potentialen är enorm och tillsammans så kommer vi att lyfta Waynes Coffees nya digitala presentkort till helt nya nivåer, säger Claudio Simatovic, VD på Retain24.

2020-10-19T11:10:49+02:00 19 oktober, 2020|E-presentkort, Externa samarbeten, Presentkort instore, presentkort online|