Wrapp driver på försäljningen av elektroniska presentkort ytterligare

Nu tar den svenska presentkortstjänsten Wrapp steget ut på världsmarknaden, när Greylock Partners investerar 5 miljoner dollar i företaget. Investeringen kommer att användas för att lansera tjänsten i Storbritannien och USA under första kvartalet 2012 och därefter väntar en expansion i Europa och andra större marknader runt om i världen.

 

Som kund till Retain24 är det mycket enkelt att hänga på framgångståget och låta Wrapp sälja företagets presentkort. Värdet av Wrapps sociala presenttjänst är lika enkel som självklar – Vi leder fler konsumenter fram till kassan och tar bara betalt för tjänsten när konsumenten gör ett avslut i kassan, säger Aage Reerslev Head of Sales, Wrapp.

 

Kunder till Retain24 kan genom att skriva avtal med Wrapp sälja sina presentkort helt utan teknisk utveckling. Indiska och RnB är ett par av Retain24s kunder som redan samarbetar med Wrapp. Retain24s system ser till att inlösen sker både säkert och smidigt – Wrapps tjänst är mycket spännande och bidrar till att driva på både utveckling och försäljning av elektroniska presentkort hos våra kunder, säger Claudio Simatovic, CEO Retain24.

 

Retain24 moderniserar hela hanteringen av presentkort och erbjuder ett fullservicekoncept för butiker och butikskedjor i Norden. Systemet gör hanteringen av presentkort funktionell och säker. Förutom ekonomiska fördelar som ögonblicklig registrering av försäljning och inlösen öppnar systemet stora möjligheter för exponering och marknadsföring av presentkorten båda i egna butiker och via externa återförsäljare. 

 

Wrapp är en tjänst för att fira sina vänner via webben och mobilen. Välkända varumärken erbjuder digitala presentkort och många av dem är helt gratis att ge bort. Vänner kan ge bort gemensamma presentkort och tjänsten gör det lika enkelt att fira varandra med riktiga presenter som det är att skicka en vanlig hälsning. Wrapp grundades under våren 2011 av en grupp erfarna entreprenörer. Företaget är baserat i Stockholm, London och Silicon Valley. Fira dina vänner varje dag på www.wrapp.com och håll dig uppdaterad via Facebook (facebook.com/wrappcorp) och Twitter (@wrappcorp)

Länk till källa

2018-11-20T14:22:53+01:00 9 februari, 2012|Övrigt|