Elektroniska presentkort nu också i ICAs butiker i hela landet

ICA har hoppat på framgångståget med elektroniska presentkort och låter nu ett antal utvalda leverantörer sälja sina presentkort i ställ på ICA varav ett flertal av dessa är kunder till Retain24. Det är Retain24s integration med Blackhawk Network som gjort detta till en relativt enkel affärsuppgörelse för Retain24s kunder. Företag som Indiska, Plantagen och XL-Bygg, som sedan tidigare samarbetar med Retain24, får nu en ny, stor kanal att sälja sina presentkort i.

 

Presentkort är den idealiska presenten oavsett om du planerat den eller är ute i sista minuten. Med ett presentkort får mottagaren själv styra valet av present och du som givare kan inte göra fel. Nu blir det ännu enklare att hitta och välja ett lämpligt presentkort för den du har i åtanke.

 

Företag som är intresserade av att sälja sina presentkort via ICAs nätverk och även andra återförsäljare kontaktar Retain24 som tillsammans med Blackhawk ser till att göra detta möjligt.

 

Att visa upp de elektroniska presentkorten på ett snyggt sätt är viktigt. Därför har Blackhawk tillsammans med ICA tagit fram snygga och funktionella presentkortsställ som ger kunden en bra överblick över utbudet samtidigt som de är lätta att underhålla (se bild). Läs mer om det här på ica.se.

2018-12-14T09:56:06+01:00 13 januari, 2012|Återförsäljare, Övrigt|