Nu får ännu fler av Retain24s kunder möjligheten att sälja sina presentkort via Pressbyrån och 7-eleven

Sedan tidigare har en del av Retain24s kunder fått möjligheten att sälja sina presentkort via Blackhawk Network i utvalda butiker i företrädesvis dagligvaruhandeln, exempelvis Pressbyrån och 7-eleven.

 

På Pressbyrån finns alltså redan presentkort från flertalet företag, och nu utökas sortimentet till att omfatta ännu fler, vilket ger konsumenter ett brett utbud av presentkortsprodukter på ett och samma ställe. Fördelen för konsumenten är just det breda utbudet och bekvämligheten i att inte behöva besöka butiker som kanske inte finns i närheten. För säljande butiker ges möjligheten till ytterligare en intäktskanal, samt merförsäljning i samband med dessa köp. De presentkort som säljs spänner över flera olika kategorier som t ex. mode, sportartiklar, telecom, biljetter, och som alla tilltalar flertalet konsumenter. Bland företagen kan nämnas Indiska, XL-Bygg, Plantagen, Svenska Spahotell med flera.

 

”Försäljning av presentkort via återförsäljare är en logisk och intelligent utveckling av presentkortsmarknaden, och något som våra kunder kommer att ha stor nytta av”, säger Claudio Simatovic, VD på Retain24.

 

Presentkort är den idealiska presenten oavsett om du planerat den eller är ute i sista minuten. Med ett presentkort får mottagaren själv styra valet av present och du som givare kan inte göra fel. Nu blir det ännu enklare att hitta och välja ett lämpligt presentkort för den du har i åtanke.

 

Företag som är intresserade av att sälja sina presentkort via Pressbyråns nätverk och även andra återförsäljare kontaktar Retain24 som tillsammans med Blackhawk ser till att göra detta möjligt.

Länk till källa

2018-11-20T14:19:20+01:00 12 april, 2012|Återförsäljare, Externa samarbeten, Övrigt|