Vi växer med våra kunder

Retain24 presenterar stolt ett urval av nya företag som valt vårt presentkortssystem under 2015. Under hösten driftsätts ytterligare ett antal nya presentkortsprogram lagom till julhandeln drar igång.

 

Gustavsvik Resort AB valde att sälja sina presentkort fysiskt på plats på resorten medan Fotografiska Muséet valde en lösning som fungerar både för butik och för näthandel. Även Norska Möbelringen samt Scandinavian Photo med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland, valde en kombinerad butiks- och näthandelslösning.

Retain24s presentkortssystem är flexibelt och fungerar med de flesta större kassasystemen i norden, och utökas enkelt till fler länder allteftersom kunderna växer med sin verksamhet utomlands.

 

”Anledningen till att man väljer Retain24 som presentkortsleverantör är att systemet är flexibelt och går att anpassa efter de behov Företaget har. Det fungerar i butik, på nätet och systemet växer med företaget till nya marknader. Dessutom kan man låta återförsäljare exponera och sälja presentkorten i butiker eller online på ett enkelt och säkert sätt”, säger Kerstin Svensson försäljningschef på Retain24.

 

2018-11-08T14:20:29+01:00 16 september, 2015|Kassasystem, Presentkort instore, Produktion|