5 roliga sätt att slå in ditt presentkort på

När du har köpt ett presentkort som present så är det alltid trevligt att det levereras med en presentkortshållare eller något liknande runt själva presentkortet. Om du inte vill köpa en korthållare till ditt presentkort så kommer här fem roliga sätt du kan slå in ditt presentkort på nästa gång du köper ett. Lycka till och var påhittig!

I flera presentaskar och kartonger
Ett presentkort är en liten gåva till ytan. Så varför inte lura den som ska få presenten lite? Detta gör du genom att slå in presentkortet i olika boxar. Börja med en liten presentask för att sedan lägga den i en lite större låda och så vidare. Du kan gå så långt som upp till en flyttkartong om du vill luras rejält. Plus att du jävlas lite med mottagaren genom att den får öppna många lager.

Slå in presentkortet till en liten bukett
Gör ditt presentkort till en liten blombukett med hjälp av lite glans- och cellofanpapper. Vira in presentkortet i något färgglatt glanspapper och lägg sedan cellofanpapper runt allt. Knyt ett fint snöre runt och krusa till det. Om så önskas kan du lägga in ett gratulationskort bredvid presentkortet innan du lägger cellofanpapper runt. Och nu är det färdigt att ge bort!

Skapa en gubbe eller ett djur
Var kreativ och slå in ditt presentkort som en gubbe eller ett djur. Detta kan vara en rolig present till ett barn eller ja vem som helst egentligen. Slå in presentkortet med inslagningspapper och använd som kropp. Därifrån kan du bygga ut med hjälp av till exempel presentpapper och göra en passande figur. Limma eller tejpa fast ögon, öron, svans eller vad du vill för att skapa den figuren som du önskar.

Presentkortet får agera ram
Det här är en enkel men en ganska personlig lösning på hur du kan slå in ditt presentkort. Slå in presentkortet som det är med valfritt presentpapper. När du är klar printar du ut ett kort på dig och den som ska få presenten. Klipp ungefär efter presentkortets storlek, något mindre, och limma eller klistra på utan på det inslagna presentkortet. Inslagningen ser nu ut som en ram runt fotot på er.

Gör en koppling till vart presentkortet är köpt
När du köpt ditt presentkort så kan det vara roligt att ge en ledtråd till vart presentkortet kommer ifrån redan vid inslagningen. Om du till exempel köpt ett presentkort från en klädbutik kan du slå in den i en strumpa eller om presentkortet går att använda i en bokhandel köp en bok och gömma den i. Tänk vad överraskad den som tar emot presentkortet kommer bli när den får två presenter i ett.

Vill du ha fler tips som ovan? Se till att följa vårt nyhetsflöde här!

2019-04-16T11:18:31+02:00 11 mars, 2019|Övrigt|