Konsumenter med presentkort på ett Apotek spenderar 80% mer än värdet

Detta säger i alla fall en undersökning gjord av First Data med två tusen medverkande*. Kanske är det just därför Apotek Hjärtat nu börjar sälja presentkort med Retain24 som leverantör.

Den svenska apotekskedjan Apotek Hjärtat, som tillhör ICA-koncernen, har över 390 apotek runt om i Sverige och ses därför som den näst största apotekskedjan. Apotek Hjärtat har valt Retain24 presentkortssystem för alla deras presentkort, både försäljning instore och online.

– Att Apotek Hjärtat ser styrkan i att arbeta med presentkort är jätteroligt och framför allt att de väljer oss som presentkortsleverantör för alla sina kanaler. Vi ser nu fram emot att implementera och leverera presentkort i toppklass, berättar Kerstin Svensson, försäljningschef på Retain24.

Apotek Hjärtat har funnits sen 2010 och hittas som fristående butiker, men också under samma tak som större ICA-butiker. De kommer därmed i kontakt med många människor dagligen och har en stor chans att öka sin försäljning ytterligare med hjälp av presentkort.

Vill du veta mer om vår presentkortslösning? Läs mer här.

*Länk till källa.

Retain24 Sverige AB är nordens ledande presentkortsprocessor och erbjuder ett fullservicekoncept för elektroniska presentkort.  Företag får en enkel, flexibel och säker tjänst för försäljning, distribution, inlösen och clearing.