Paynova skriver samarbetsavtal med Retain24

Retain24, som levererar kompletta presentkortslösningar till större handlare, såväl i den fysiska världen som på internet, moderniserar presentkortshanteringen.

 

Många företag har redan valt att samarbeta med Retain24 tack vare vårt säljfokus och vår tillförlitliga drift och support. Retain24s teknik är en oberoende lösning som är designad för att ge våra kunder mesta möjliga flexibilitet. Vår verksamhet är så mycket mer än att enbart tillhandahålla presentkort. Företag kan ansluta till Retain24s system oberoende av teknisk plattform, och får då en skräddarsydd presentkortslösning.

 

Samarbetet mellan Paynova och Retain24 har vuxit fram ur insikten att kundgruppen är i stort sett identisk, att elektroniska presentkort behöver en speciell säkerhetslösning, samt att de båda företagens teknologi vinner en rad konsumentfördelar genom en integration. Samarbetet innefattar förutom integrerade tjänster även samförsäljning till handlare.

 

Kortfattat kan sägas att Retain24:s tjänst integrerad i Paynovas betalningsplattform för det första ger handlare möjligheten att med Paynovas säkerhetslösning som stöd sälja presentkort i sin e-handel. För det andra ger det konsumenterna maximal flexibilitet i användandet av presentkorten – de kan använda presentkortet i såväl den fysiska butiken som på webben – och för det tredje ger det handlaren en bättre överblick och kontroll över presentkortshanteringen. På sikt hjälper det handlaren att verkligen maximera den nytta presentkort kan ge i ökade intäkter, merförsäljning och lojalitet.

2018-11-20T16:10:24+01:00 8 oktober, 2011|Externa samarbeten|