Retain24 samarbetar med Wrapp för försäljning av digitala presentkort

Wrapp är en helt ny mobiltjänst för vänner som vill fira varandra med digitala presentkort från attraktiva varumärken. Med Wrapp kan användare enkelt ge gemensamma presenter. Tjänsten riktar sig till personer som har en smartphone och använder sig av sociala medier. – Grattishälsningar på Facebookväggen är roliga att få, men vi tycker att presenter med ett riktigt värde är ännu bättre, säger Hjalmar Winbladh, VD och medgrundare till Wrapp.

 

Retain24 och Wrapps samarbete gör det mycket enkelt för Retain24s kunder att ansluta sig till Wrapps tjänst. Retain24 arbetar kontinuerligt med att förenkla för företag som vill utveckla sin presentkortsförsäljning via bla. sociala medier. – Wrapps tjänst är mycket spännande och bidrar till att driva på både utveckling och försäljning av elektroniska presentkort, säger Claudio Simatovic, VD Retain24.

 

Indiska och EM är några av Retain24s kunder som samarbetar med Wrapp redan från start.

 

Retain24 moderniserar hela hanteringen av presentkort och erbjuder ett fullservicekoncept för butiker och butikskedjor i Norden. Systemet gör hanteringen av presentkort funktionell och säker. Förutom ekonomiska fördelar som ögonblicklig registrering av försäljning och inlösen öppnar systemet stora möjligheter för exponering och marknadsföring av presentkorten.

 

Att köpa presentkortet direkt på ett företags hemsida är en smidig lösning för många kunder. Man kan handla av företag som inte finns på orten och man kan handla dygnet runt. Kunden betalar med sitt kontokort eller direkt via sin bank, skriver en personlig hälsning och bestämmer samtidigt när och vart presentkortet ska skickas.

 

Retain24s presentkort kan både säljas, distribueras och laddas via internet. Det innebär att marknadsföringen av presentkort får ytterligare en kanal. Internet stödjer på så sätt försäljningen de fysiska presentkorten i butikerna eller fungerar som en egen lösning för webbutiker. Retain24s lösning är klar att applicera och enkel för alla inblandade att använda, såväl företag som kund.

 

Fördelar

* Ingen manuell hantering. Presentkort som köps på internet administreras helt av Retain24s system – enkelt och kostnadseffektivt.

* Det elektroniska presentkortet ger stora besparingar jämfört med de traditionell hantering, framför allt vad gäller förvaring, distribution och svinn.

* Med Retain24 får företaget full kontroll över hela kedjan från produktion till försäljning och slutligen administration.

* Genom att sälja presentkort via internet når företaget kunder oavsett var de bor eller vilka tider de föredrar att handla.

* Presentkort på internet stärker företagets varumärke med sin moderna hantering och utformning.

 

Så enkelt är det!

2018-11-20T15:59:25+01:00 16 november, 2011|Externa samarbeten, Övrigt|