Nytt, spännande och enkelt sätt att köpa presentkort via iTunes

Svenska Spahotell har, med hjälp av Retain24s webbapplikation, utvecklat en app där du enkelt kan köpa ett elektroniskt presentkort via din smarta mobil. Presentkortet gäller på samtliga anslutna spahotell och beloppet är valfritt. Appen ger dig också möjlighet att jämföra hotell och välja det som bäst passar dina önskemål.

 

Svenska Spahotell är kund hos Retain24 och använder sedan ett par år Retain24s webbapplikation för försäljning av elektroniska presentkort via sin hemsida. De spaanläggningar som ingår i Svenska Spahotells nätverk kan sedan lösa in presentkorten via Retain24s fristående kassalösning.

 

Retain24 är ett teknik- och mjukvaruföretag som erbjuder ett fullservicekoncept för framförallt elektroniska presentkort. Butiker får en funktionell och säker tjänst som utfärdar, löser in och clearar presentkort, värdecheckar och tillgodohavanden. Förutom detta omfattas Retain24s tjänster av allt från produktion, hantering och lagring till leverans av kort och system. Visionen är att företag bättre ska kunna utnyttja de fördelar som en aktiv försäljning av presentkort innebär.

Länk till källa

2018-11-23T10:04:25+01:00 30 mars, 2011|Externa samarbeten, Övrigt|