Även små butiker har stor nytta av elektroniska presentkort

Clays köksinredningsbutik i Toronto har förstått vikten av att även små företag måste kunna konkurrera med sina stora konkurrenter. I likhet med de stora kedjorna erbjuder de återladdningsbara kort för cafédelen av affären, och även professionellt framtagna presentkort och hållare.

 

Ägaren av affären kommenterar valet med: ”Det händer ofta att kunder kommer in och är osäkra på vad de ska köpa som present. När vi berättar att vi säljer presentkort blir de mycket glada. Det är ett viktigt komplement just i en köksinredningsbutik”.

 

Clays har även valt ett enkelt sätt att marknadsföra sina återladdningsbara kort, genom att erbjuda kundens aktuella caféinköp gratis, om kunden samtidigt köper ett 20-dollarskort. Metoden har visat sig vara väldigt framgångsrik.

 

Retain24 erbjuder Retain Xpress, som är ett färdigt paket designat just för mindre handlare:

 

Med Retain24s presentkort kan en mindre handlare snabbt få övertaget över sina konkurrenter. Vårt standardpaket är laddat med allt du behöver för att komma igång med försäljningen. Det innehåller presentkort, ställ, och presentkortsbärare. Du väljer bara hur många presentkort du vill beställa och önskat utseende på korten från vårt utbud av designade presentkort eller med egen design. Du kan också beställa Retain24s fristående PosClient. Med Retain24 Xpress är allt klart för att sätta igång med försäljning av presentkort.

Länk till källa

2018-11-23T10:08:17+01:00 26 mars, 2011|Övrigt|