Kahls The & Kaffehandel väljer Retain24

Kahls The & Kaffehandel har valt att skriva avtal gällande elektroniska presentkort med Retain24. Kahls The & Kaffehandel kommer, tack vare Retain24s plattform, sälja elektroniska presentkort i sina butiker. De har även valt att ha tjänsten Saldokontroll på ktkh.se.

 

Kahls har rostat kaffe i Göteborg sen 1911 och skapade butikskonceptet Kahls The & Kaffehandel år 2002. Sen dess har de öppnat över trettio franchisebutiker från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi fick en kort intervju med Roger Lönnqvist, projektledare på Kahls The & Kaffehandel:

 

1.Varför valde ni Retain24?  Kahls The & Kaffehandel uppdaterar och moderniserar löpande sitt koncept, delvis med ett nytt helintegrerat datakassasystem. Då kändes det naturligt att införskaffa ett modernt kundanpassat presentkort med alla dess fördelar. Vi valde Retain24 för deras goda produkt som hade ett säljande och lättförståeligt presentkort.

 

2. Hur har uppstarten och samarbetet fungerat? Vi är väldigt nöjda med uppstarten än så länge. Projektering och införandet i våra butiker har gått smidigt och relativt lätt. Retain24 upplevs som ett gediget och kunnigt företag. Har ni fått synpunkter från kunderna och i såna fall vad? Kunderna tycker om att kunna ladda sitt presentkort med ett valfritt belopp. De tycker även att kortet är väldigt snyggt och lyxigt. Bland butikerna är det också positivt att själva hanteringen med ett elektroniskt presentkort blir enklare, och gör så att säljarna får mer tid till kunden och försäljning.

 

3. Vad förväntar ni er av samarbetet?Kahls The & Kaffehandel förväntar sig en ökad förfrågan på presentkort samt en spännande utveckling med framtida prepaidlösningar och ev. webbkampanjer. Allt för att vi som butikskedja skall kunna utvecklas, men framför allt för att vi ska kunna tillgodose våra kunders önskemål i en modern the- & kaffebutikskedja.

 

4. Hur kan denna lösning få er att sälja mer/bättre?Jag personligen är övertygad om att enkelheten och kortets unika utseende är viktiga framgångsfaktorer. Vi som kedja kommer jobba med kortet som en produkt och uttnyttja dess värde i olika centrala kampanjer, t ex Alla Hjärtans dag, Påsk osv.

 

Retain24s unika lösning förändrar traditionell hantering av presentkort. Förutom att köpa/ladda ett plastpresentkort i butiken så kan kunderna nu också köpa helt elektroniska presentkort via Internet. Allt i en säker och användarvänlig miljö.

2018-11-23T10:12:09+01:00 7 mars, 2011|E-presentkort, Presentkort instore, presentkort online|