Apollo utökar samarbetet med Retain24

Researrangören Apollo har fördjupat sitt samarbete med Retain24 och tillhandahåller nu även Retain24s presentkortstjänster i Danmark och Norge, utöver Sverige som tidigare. Apollo säljer både fysiska presentkort, samt även presentkort via sin hemsida apollo.se i form av mail eller utskrift på egen skrivare.

 

Apollo är Sveriges tredje största researrangör. Varje år reser närmare två miljoner människor på en chartersemester. Av dem väljer ungefär 400 000 att resa med Apollo, vilket ger dem en marknadsandel på drygt 20 procent. Nu kan de tryggt sälja elektroniska presentkort även i Danmark och Norge. Tidigare sålde de papperspresentkort, men Retain24’s alternativa lösning är ett stort steg från manuell hantering och kommer innebära merförsäljning och insparade pengar. På Apollos hemsida kan man förutom att faktiskt köpa presentkorten, även kontrollera saldot och ladda ett befintligt presentkort med ett nytt värde.

 

I en kort intervju med Malin Elm på Apollo säger hon att Retain24 alltid erbjuder den hjälp och det stöd hon behöver för att använda systemet, och att deras förväntningar på samarbetet infriats. Hon anser att detta system är enklare särskilt ur administrativ synpunkt – avstämningar och betalningar har förenklats. Det har även förenklat arbetet med presentkort för deras säljare.

 

Apollo har nyligen utökat samarbetet så att både Apollo Danmark och Norge, samt FALK kommer anvnda sig av Retain24s system. Malin tror på samma enkelhet vad beträffar deras hantering och användning av systemet.

 

Retain24s unika lösning förändrar traditionell hantering av presentkort. Förutom att köpa/ladda ett plastpresentkort i butiken så kan kunderna nu också köpa helt elektroniska presentkort via Internet. Allt i en säker och användarvänlig miljö.

2018-11-23T09:57:01+01:00 7 april, 2011|Presentkort instore, presentkort online|