Retain24s kunder kan nu sälja sina presentkort överallt

Retain24 har som första presentkortsleverantör byggt en integration med Blackhawk Network, en av världens största återförsäljare av presentkort. Detta gör det möjligt för alla Retain24s kunder att sälja sina presentkort i utvalda butiker genom Blackhawks nätverk av butiker i Norden.

 

Blackhawk har utvecklat konceptet att låta företag sälja sina presentkort på permanenta platser i butiker, företrädelsevis dagligvarubutiker, vilket ger konsumenter ett brett utbud av presentkortsprodukter på ett och samma ställe. Fördelen för konsumenten är just det breda utbudet och bekvämligheten i att inte behöva besöka butiker som kanske inte finns i närheten. För säljande butiker ges möjligheten till ytterligare en intäktskanal, samt merförsäljning i samband med dessa köp. De presentkort som säljs spänner över flera olika kategorier som t ex. mode, sportartiklar, telecom, biljetter, och som alla tilltalar flertalet konsumenter.

 

Retain24s kunder får nu möjligheten att sälja sina presentkort genom ett brett nätverk av butiker som kommer att generera både merförsäljning och många nya kunder för de företag som väljer denna kanal.

 

– Det känns mycket tillfredsställande att kunna erbjuda denna tjänst till våra kunder i alla Nordiska länder, säger Claudio Simatovic VD på Retain24.

 

Blackhawk är en av världens största återförsäljare av presentkort och konceptet har lyft presentkortsförsäljningen till helt nya nivåer. Blackhawk erbjuder både det största och bredaste utbudet i sina presentkortsställ.  I Norden har Blackhawk sedan en tid tillbaka samarbetat med Reitangruppen (Pressbyrån, 7-Eleven och Narvesen) och kommer under senare delen av 2011 att ytterligare bredda sitt butiksutbud.

 

– För oss på Blackhawk är det väldigt viktigt att hela tiden se till att både de företag som säljer presentkorten och de företag vars presentkort säljs får ett mervärde av sitt samarbete med oss, säger Jonathan Bautista, Affärsutvecklingschef på Blackhawk Norden. Vi ser hela tiden till att optimera utbudet av presentkort för att attrahera så många kunder som möjligt samtidigt som vi också ser till att våra partners, som t ex. Retain24, på ett säkert sätt kan ladda sina kunders presentkort genom våra tekniska lösningar.

 

Retain24s unika lösning förändrar traditionell hantering av presentkort. Förutom att köpa/ladda ett plastpresentkort i butiken så kan kunderna nu också köpa helt elektroniska presentkort via Internet. Allt i en säker och användarvänlig miljö.

2018-11-23T09:51:55+01:00 11 april, 2011|Återförsäljare, Externa samarbeten|