Norrlandsföretaget Bastard Burgers blir ny kund

Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja. Här serveras prisbelönta burgare och Sveriges största veganska utbud. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland. Nu har Bastard Burgers också bestämt sig för att satsa stort på presentkort och väljer Retain24 och Awardit som leverantör för detta.

– Att kunna erbjuda nya och gamla gäster möjligheten att köpa våra presentkort känns verkligen spännande. Ett samarbete som vi tror kommer driva mycket trafik och försäljning på våra restauranger. En viktig aspekt i vår beslutprocess var möjligheten att kunna sälja och distribuera våra presentkort i flera kanaler, säger Tina Bohlin, Head of Sales på Bastard Burgers.

Presentkorten kommer gå att köpa och lösa in i alla restauranger i Sverige (förutom Arlanda T4), men tanken är att växla upp distributionen i Norden inom ett par år. På sikt kommer även försäljning av digitala presentkort ske via bastardburgers.se. Inte nog med det, deras digitala presentkort kommer också marknadsföras och återförsäljas via Awardits ca 60 poängshoppar, med möjligheten att nå ut till 13 miljoner medlemmar.

– Det här är ett otroligt spännande samarbete vi har inlett. Presentkort är en väldigt bra produkt för att skapa både trafik och försäljning till deras restauranger. Bastard Burgers befinner sig i ett expansivt skede nu och det ska bli intressant att se dem växa, och få vara med på en del av den resan, menar Kerstin Svensson, Sales Manager på Retain24.