Nilson Group fortsatt nöjda med Retain24

Nilson Group har valt att förlänga sitt kontrakt gällande elektroniska presentkort. Nilson Group kommer även fortsättningsvis, tack vare Retain24s plattform, sälja elektroniska presentkort, samt även hantera sina tillgodokort.

 

Nilson Group har implementerat Retain24s lösning för hantering av elektroniska presentkort. Nilson Group har även ett tillgodokortsprogram, där bonusen ökar i takt med inköpen. NilsonGroup med affärsområdena DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns och Radical Sports är sko-branschens ledande detaljistföretag i Sverige. Skobutikerna finns förutom i Sverige även i Norge, Danmark och Finland.

 

Claudio Simatovic, VD på Retain24 kommenterar förlängningen: ”Nilson Group väljer att ytterligare fördjupa sitt samarbete med Retain24 gällande elektroniska presentkort. Ett elektroniskt presentkort från Nilson skall tillfredsställa en så bred målgrupp som möjligt, samtidigt som administration och marknadsföring blir både enklare och mer lönsam för Nilson. Vi hoppas kunna bidra till att göra presentkort till en mycket lönsam och mångsidig produkt i Nilsons sortiment.”

 

Anders Henricson, IT Driftchef på Nilson Group säger att de från början valde Retain24 för att vi hade nya och intressanta ideér, att samarbetet har fungerat mycket bra och att de absolut skulle rekommendera Retain24 till andra företag.

 

Retain24s unika lösning förändrar traditionell hantering av presentkort. Förutom att köpa/ladda ett plastpresentkort i butiken så kan kunderna nu också köpa helt elektroniska presentkort via Internet. Allt i en säker och användarvänlig miljö.

2018-11-23T13:08:48+01:00 28 februari, 2011|Presentkort instore|