Köp presentkort till din mamma på morsdag

Letar du efter en morsdagspresent? Då har du kommit helt rätt. Här får du tips på flera saker din mor kan köpa för ett presentkort hos några av våra kunder. Den ultimata presenten en dag som denna.

För en lugn stund

Att ge bort ett presentkort på en bokhandel är något som fungerar till vem än mottagaren är. Oavsett om din mamma är intresserad av drama, komedi, skräck eller mysterier så kan hon nog hitta en bok som passar hennes stil. Både hos Akademibokhandeln och Bokus kan du köpa ett presentkort på böcker. Är hon istället någon som gillar att sysselsätta sig med händerna, då kan pyssel från Panduro vara en annan god idé för att få en lugn stund hemma.

För hemmet

Att köpa något till någon annans hem kan vara en fin gåva, men det är lite svårt att välja ut vad man ska köpa. Därför är ett presentkort på porslin, blommor eller köksredskap något som kan passa din mamma. På Cervera hittar hon ett stort sortiment, Interflora har fina blommor och krukor, köksredskap och maskiner finns hos Electrolux eller varför inte Svenskt Tenn som har en speciell och fin design på sin heminredning.

För en naturupplevelse

Gillar din mamma att vara ute i naturen eller bara skulle må gott av lite mer frisk luft? Då kan ett presentkort på till exempel Naturkompaniet komma till användning. Här finns kläder, väskor, vattenflaskor, fiskeutrustning, tält, sittunderlag och mycket mer. Som ni hör går det här att hitta både smått och stort för en naturupplevelse. Om din mamma är mer en person som gillar att fixa i trädgården, ja då är Granngården ett bättre alternativ att köpa ett presentkort ifrån.

För att känna sig extra fin

Hur ofta känner du att du inte har något att ta på sig? Säkert då och då, vilket nog din mamma också gör ibland. Så ge henne därför ett presentkort på kläder eller ett smycke i morsdagspresent. För att det alltid är kul att få piffa till sig lite och hon får själv välja vad hon vill ha på sig. Kika till exempel in på Hallbergsguld, Glitter, Indiska eller Jeansbolaget. Om hon inte är så mycket för kläder och smycken kanske smink från Make up store känns mer rätt innehåll på ett presentkort.

För en framtida semester

Alla önskar sig nog möjligheten att komma iväg på semester ibland. Något som fler mammor borde unna sig. Så som morsdagspresent kan du bidra till reskassan genom att gå ihop med dina syskon och köpa ett presentkort på Ticket, TUI eller Ving.

Vill du få fler tips på vart du kan köpa som morsdagpresent? Ta en titt här.

Vi hoppas att du nu hittat ett presentkort på en passande butik till din mamma och vi önskar alla mammor en glad morsdag!

2019-05-16T15:00:54+02:00 16 maj, 2019|Övrigt|