Circle K väljer Retain24 som presentkortsleverantör i 8 länder

Circle K AS har ingått samarbete med Retain24 som är presentkortsleverantör för elektroniska presentkort. I Sverige började man den 26 juni i år, med hjälp av Retain24s plattform, sälja elektroniska presentkort på sina 300 fullservicestationer och kunderna kan även genomföra saldokontroll på hemsidan www.circlek.se .

”Retain24 var det självklara valet för oss när vi skulle välja presentkortsleverantör. Eftersom de är en väl etablerad helhetsleverantör som växer med sina kunder känner vi oss trygga med dem som samarbetspartner på våra olika marknader. Deras system är enkelt att använda och erbjuder många möjligheter utan att tumma på säkerheten. De erbjuder också ett brett kontaktnät av partners som är värdefulla för oss för att skapa merförsäljning.” säger Gunnar Forssell, Manager Card and Payment Operations på Circle K Europe.

Inom kort kommer elektroniska presentkort även att lanseras i Norge, Danmark, Polen, Estland, Lettland, Litauen och Ryssland.

”Vi är oerhört glada över att ha fått förtroendet från Circle K och ser fram emot att hjälpa dem driva trafik och merförsäljning till deras stationer genom våra olika presentkortslösningar.”, säger Irini Siga, marknadschef på Retain24.

Circle K är en del av den kanadensiska koncernen Alimentation Couche-Tard Inc (Couche-Tard) som är ett världsledande servicehandelsföretag med huvudkontor i Laval, Kanada. Circle K Sverige AB har cirka 770 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. Av dessa är 300 fullservicestationer där de förutom drivmedel erbjuder bland annat mat, kaffe, biluthyrning och biltvätt.

Retain24 Sverige AB är nordens ledande presentkortsprocessor och erbjuder ett fullservicekoncept som omfattar elektroniska presentkort, kuponger, lojalitet mm. Företag får en enkel, flexibel och säker tjänst för försäljning, distribution, inlösen och clearing.

www.retain24.com

PRESSKONTAKT:

Claudio Simatovic
Mobil +46 70 844 51 23
e-post claudio.simatovic@retain24.com

2018-12-14T10:26:08+01:00 30 augusti, 2017|E-presentkort, Presentkort instore, presentkort online|