Distribuera mobilakuponger direkt i banners

Retain24 har tecknat strategiskt samarbete med Adoveo AB som har tagit fram en digital plattform som gör det möjligt att distribuera digitala värdekoder direkt i bannerannonsering. Schibsted, Sveriges största digitala mediehus, använder detta och lanserar ”Schibsted Coupon Ad” som innebär att annonsörer snabbt kan aktivera kampanjer med kuponger som skickas digitalt till användarens mobil och löses in direkt i kassan eller webshopen.

Med Schibsted Coupon Ad ökar konverteringen på bannerannonsering. Konsumenten får ett erbjudande direkt till sin mobil via sms eller e-post. Detta skapar ett snabbt positivt engagemang med varumärket och leder i sin tur till ökad försäljning i butik.

Tjänsten kommer att synas på åtta sajter i Schibsteds nätverk, Aftonbladet.se, Blocket, Hitta.se, SvD, Tv.nu, Omni, Prisjakt och Klart.se.

”Tjänsten är mycket spännande för alla våra anslutna kedjor. Kuponger och värdekoder som snabbt kan exponeras i media och direkt laddas ner till mobilen är det nya sättet att distribuera kuponger och erbjudande. Studier visar att observationsvärdet ökar när konkreta och relevanta erbjudanden visas”, säger Claudio Simatovic, VD på Retain24.

Om Adoveo

Adoveo AB är en svensk Start-up som utvecklat en plattform för incitamentsdriven marketing. Konceptet skapar engagemang och positiv interaktion mellan ett varumärke och dess kunder vilket ökar varumärkeskännedomen och försäljningen. Adoveo AB blev precis utvalt till att bli ett STING bolag.

Om Retain24 Sverige AB

Retain24 Sverige AB är nordens ledande presentkortsprocessor och erbjuder ett fullservicekoncept som omfattar elektroniska presentkort, kuponger, lojalitet mm. Företag får en enkel, flexibel och säker tjänst för försäljning, distribution, inlösen och clearing.

www.retain24.com

PRESSKONTAKT:

Claudio Simatovic´

Mobil +46 708 445 123

e-post claudio.simatovic@retain24.com