Sälj presentkort på Facebook i tre enkla steg

Facebook är världens största sociala medie med nära 2 miljarder användare globalt. I Sverige använder 7 av 10 invånare Facebook och i genomsnitt tittar svenskarna i sitt nyhetsflöde över 10 gånger per dag. Era kunder finns med all säkerhet på Facebook – se till att ni också gör det!

  1. Skapa annonsen
    Att marknadsföra presentkort på Facebook inför julen och andra högtider är både ett smidigt och kostnadseffektivt sätt att synas där era kunder finns. Det går snabb att aktivera en kampanj för att slussa användarna rakt in i er befintliga e-handels butik. Det enda du behöver är bildtext och en länk till presentkortet i er e-butik.
  2. Välj målgrupp
    Facebook erbjuder också spännande lösningar för att segmentera vilka användare som kommer att se annonsen. Via Facebooks tjänst lookalike audience är det möjligt att hitta användare som har samma egenskaper och intresse som befintlig lojalitetsgrupp eller prenumeranter av ert nyhetsbrev.
  3. Välj budget
    När annonsen är skapad väljer man en budget och får direkt information om hur många användare som kan nås och kampanjen kan gå live.

Svårare än så är det inte.

2018-11-02T11:52:43+01:00 3 oktober, 2017|E-presentkort, presentkort online|