Butterick´s väljer presentkortssystem från Retain24

Miljövänliga presentkort hos festspecialisten när de väljer Retain24 som presentkortsleverantör.

Butterick’s Leco, ett av landets största fest- och maskeradföretag, väljer miljövänliga presentkort från Retain24. Ett presentkort som är helt fritt från PVC. Butterick’s är redan kontantfria och genom att nu erbjuda sina konsumenter ett presentkort för både webbshop och deras fysiska butiker blir det ännu smidigare att handla hos Butterick’s.

– Vi är väldigt glada att Butterick’s har valt vårt system för att hantera sina presentkort. De har redan implementerat systemet och ska snart få sin första leverans av miljövänliga och ekologiska papperspresentkort. Vi hoppas att våra presentkort kommer att bidra med att färre lämnar butiken utan att handla. Butterick’s har över 5000 artiklar i sitt sortiment så letar du efter en present kan jag förstå om det kan vara svårt att välja vad mottagaren vill ha. Ett presentkort löser detta, säger Kerstin Svensson, försäljningschef på Retain24.

Retain24s presentkortssystem ger Butterick´s konsumenter möjlighet att köpa fysiska presentkort i företagets alla butiker i Sverige, men också online.
Butterick´s har idag välbesökta butiker och är det självklara valet vid fest, maskerad eller när det är dags att köpa roliga presenter. Satsningen på presentkort ska bland annat hjälpa dem att fånga upp de kunder som väljer att lämna deras butiker utan att köpa något.

– Vi har presenter och prylar till alla tillfällen men ibland kan det vara svårt att veta vad mottagaren vill ha och då är ett presentkort den perfekta lösningen. Ett presentkort är också bra då det genererar två besök: den som köper presentkortet och den som löser in det. Vi valde det miljövänliga presentkortet, vilket känns helt rätt i tiden, säger Stina Petrini, marknads- och affärsutvecklingschef på Butterick’s Leco.

Är du intresserad av att veta mer om våra ekologiska papperspresentkort och presentkortssystemet? Läs mer om vår lösning här. Och ta gärna kontakt med oss på info@retain24.com eller ring 08 39 96 10.

Butterick’s Leco är Sveriges roligaste butikskedja och säljer allt du behöver för en fest såsom duknings- och dekorationsartiklar, roliga/udda presenter samt maskeraddräkter och tillbehör. Det som Butterick’s kanske är mest känt för är sina skämtartiklar som än idag är deras toppsäljare.

2019-09-10T08:43:34+02:00 29 april, 2019|E-presentkort, Presentkort instore, presentkort online|