11 000 möjligheter till ökad lönsamhet i Norden genom Retain24s partner MBXP

Som kund till Retain24 så har man möjlighet att nå ännu fler konsumenter genom ett partnernätverk för återförsäljning av presentkort i butik och online. En partner i det nätverket är MBXP. De är Nordens ledande aktör inom återförsäljning av presentkort i fysiska butiker med totalt 11 000 butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland i sitt nätverk.

Bara i Sverige har de en räckvidd på över 3000 butiker där b.la. Hemköp, Willys, 7-eleven, Pressbyrån, City Gross och Circle K ingår. Sedan i december ingår också Coop i deras butiksnät med totalt 700 butiker i Sverige. Coop i Norge och Danmark har funnits med sen tidigare.

Idag så säljer en del av Retain24s kunder sina presentkort via MBXPs-kanaler och de har genom dessa lyckats öka sin lönsamhet och varumärkes kännedom.

– För våra kunder är vårt partnernätverk med återförsäljare ett jättebra tillägg till deras egna kanaler och möjlighet att nå ännu fler konsumenter. I MBXPs butiksnät finns det mängder med butiker att återförsälja sina presentkort genom. Och eftersom Coop är en av de största matvaruhandlarna i Sverige så gynnas våra kunder mycket av att MBXP nu kan erbjuda dem som ytterligare ett alternativt försäljningsställe, berättar L-G Haedge, Client Success Manager på Retain24.

För kunder som också är verksamma i de nordiska länder så kan man synas på en  mängd av Coops butiker i Norge och Danmark. Även på Kesko och Rkioski i Finland och i Danmark på OK+, Q8, 7-eleven. I Norge finns bland annat Norgesgruppen, 7-eleven och Narvessen i butiksnätet. Totalt uppgår MBXPs butiksnätverk till ca 11 000 butiker i Norden och antalet kommer öka då ytterligare kedjor har för avsikt att börja sälja presentkort i samarbete med MBXP.

– Genom vårt butiksnät får alla företag som vill sälja presentkort mängder med platser att synas på i hela Norden. Det ökar varumärkeskännedom och leder till lönsam merförsäljning,  säger Jonathan Bautista, Commercial Director på MBXP.

 

Intresserad av att utöka era återförsäljningskanaler?
Kontakta LG Haedge på Retain24.

2020-03-17T10:40:22+01:00 21 februari, 2020|Återförsäljare, Externa samarbeten, Presentkort instore|