VISA-Presentkort driver trafik till Svenska köpcentrum och citykärnor

Fler och fler köpcentrum och centrumföreningar har valt att satsa på ett gemensamt presentkort, för att driva trafik till sina butiker. Bland dessa finns t ex. Nordby Shoppingcenter, Gävle, Malmö, Växjö, Karlstad, Karlskoga, Oskarshamn m.fl.

Presentkortet hanteras av Retain24s dotterbolag Presend, och Claudio Simatovic, VD på Retain24 säger att efterfrågan på denna typ av Presentkort är extremt hög, och att de på kort tid skrivit väldigt många avtal, med fler på ingång.

Magnus Johansson på Attraktiva Oskarshamn AB är en av alla de centrumföreningar som valt att skaffa ett gemensamt presentkort. Han tycker att det är viktigt att alla näringsidkare i citykärnan förstår vikten av att arbeta tillsammans för att uppnå så bra resultat som möjligt. Ett gemensamt presentkort är en enkel lösning som skapar just detta samband mellan butikerna.

Hur går det till? Det är faktiskt ganska enkelt. Köpcentrumet eller cityföreningen väljer ut vilka butiker som skall kunna ta emot det elektroniska presentkortet som betalningsmedel. Butikerna ansluts sedan via sina befintliga terminaler och inga separata avtal krävs. Det är en säker lösning som är väldigt lätt att hantera för alla parter.

2018-11-20T11:28:37+01:00 19 november, 2013|Övrigt|