Verifylr i unikt samarbete med Rchery – En Smartare Plånbok

Retain24s dotterbolag Verifylr har tecknat samarbetsavtal med amerikanska Rchery – En Smartare Plånbok som nu lanseras på den svenska marknaden. Genom samarbetet kommer Retain24s kunder erbjudas möjligheten att publicera sina mobila presentkort som användarna sedan kan välja som belöning för att ta emot erbjudanden i mobilen.

 

Rchery är en så kallad ”lock screen promotion” tjänst, där användaren får erbjudanden när de låser upp sin mobiltelefon, upp till 3 gånger per dag. När användaren laddat ner applikationen väljer den vilka kedjor som de önskar ta emot erbjudanden ifrån. Användaren erhåller 2 kr i ersättning för varje erbjudande som den tar emot, beloppet konverteras sedan till mobila presentkort.

 

– Det är mycket värdefullt för Rchery att samarbeta med Verifylr och Retain24, då det ger våra användare ett brett utbud av mobila presentkort som belöning när de tar emot erbjudande i mobiltelefonen, säger Per Jirstrand, CEO på Rchery.

 

Just nu finns applikationen tillgänglig för Android. Inom de närmsta veckorna kommer tjänsten även att lanseras för iPhone genom App Store.

 

– Det talas väldigt mycket om mobilmarknadsföring men om sanningen ska fram är det många företag som ännu inte har kommit igång med marknadsföring i mobilen. Vi ser det som vår skyldighet att hjälpa Retain24s kunder att komma in på den mobila arenan, säger Joachim Alvarez, Product Manager på Verifylr.

 

Om Verifylr

Verifylr är ett helägt dotterbolag till Retain24, Nordens ledande presentkortsprocessor. Verifylr hjälper företag att skicka ut bonus, erbjudanden och presentkort direkt till kundernas mobiler. Genom att distribuera värdekoden direkt till mobilen kommer man väldigt nära konsumenten och köptillfället. Koden valideras i realtid och kan bara lösas in en gång.

 

Om Rchery

Rchery är en smartare plånbok som belönar användaren med pengar när den tar emot erbjudanden från valda varumärken till sin mobil. Rchery gör det enklare att handla smartare, samtidigt som man kan tjäna pengar via appen. Genom att skapa en helt ny marknadsföringskanal är Rcherys mål att omfördela pengarna för traditionell marknadsföring direkt till slutkonsument genom presentkort.

 

För mer information:

Kerstin Nilsson-Svensson, Sales Manager, Retain24
Tel: 070-2030899. E-post: kerstin.svensson@retain24.com

Per Jirstrand, CEO Rchery.
Tel: +1 646 724 1246. E-post: pjirstrand@rchery.com

Joachim Alvarez, Product Manager Verifylr
Tel: 070-432 63 10. E-post: joachim.alvarez@verifylr.com

2018-11-26T10:21:21+01:00 10 mars, 2015|Externa samarbeten, Övrigt, presentkort online|