Retain24s mobila presentkort och kuponger väcker stort intresse

2014 var året då mediemarknaden vände uppåt med besked, och mest ökade marknadsföringen i mobilen. Retain24s satsning på mobila presentkort och kuponger har redan väckt stort intresse. På kort tid har samarbetsavtal undertecknats med nio partners som kompletterar Retain24 och hjälper anslutna butiker att komma ut på den mobila arenan.

 

Retain24 har onlinekoppling i ett 70-tal större kedjor, som tillsammans har fler än 7 000 inlösande butiker. Detta innebär att dessa företag kan skapa och validera värdekoder i realtid. Via dotterbolaget, Verifylr, erbjuds kedjorna nu möjligheten att komma ut i den snabbt växande mobilkanalen med både presentkort och kuponger.

 

– Intresset för vår mobila satsning har varit väldigt stor. Idag har över 80 procent av alla konsumenter en smartphone och det ställer helt nya krav på individanpassad kommunikation för att driva merförsäljning, förklarar Claudio Simatovic, CEO på Retain24.

 

Mobilen är tveklöst den hetaste och snabbast växande marknadsföringskanalen idag. Under 2014 växte mobil marknadsföring med över 65 procent och enligt en färsk rapport från analysfirman Forresters kommer de digitala medieinvesteringarna passera reklam-TV inom två år.

 

– Intresset från både kedjorna och våra partners har varit mycket stort. Alla vill in i den snabbt växande mobila kanalen och här har vi mycket att erbjuda kedjorna, allt från att låta kunderna spara sina presentkort i mobilen till att skapa snabba mobila kampanjer som kryddas med viral spridning genom sociala medier, säger Joachim Alvarez, Product Manager på Verifylr.

 

Om Verifylr:
Verifylr hjälper företag att skicka ut erbjudanden, presentkort och bonusar direkt till kundernas mobiler. Genom att distribuera värdekoden direkt till mobilen kommer man väldigt nära konsumenten och köptillfället. Koden valideras och genererar detaljerad statistik i realtid. Värdekoden kan bara lösas in en gång.

 

2018-11-09T12:08:40+01:00 24 februari, 2015|e-Handel, E-presentkort, presentkort online|