Retain24 vinner kontrakt för elektroniska presentkort på Bokus

Retain24 har vunnit ytterligare ett kontrakt gällande elektroniska presentkort. Bokus kommer tack vare Retain24s plattform att kunna sälja helt elektroniska presentkort på bokus.se i form av e-postpresentkort.

 

Genom detta kontrakt och tillsammans med vårt tidigare kontrakt med Ginza får vi nu större närvaro på Internet. Detta kontrakt är ytterligare ett bevis på att Retain24s erbjudande mot rena internetbutiker är konkurrenskraftigt säger Claudio Simatovic, VD på Retain24.

 

”Vi är mycket nöjda med den presentkortstjänst som Retain24 tillhandahåller.

 Tjänstenupplevs som en naturlig del av Bokus sajt och uppfyller de önskemål våra kunder har i form av presentkort.Det är väldigt uppskattat att det går att köpa presentkort både via e-post och sms. Inte minst bidrar presentkorten till en tacksam merförsäljning.

 Det är lätt att administrera presentkorten via Retain24, gäller allt från att lägga upp nya presentkort till att följa upp försäljningen. Även ur användarperspektiv för kund är det mycket att enkelt att använda sig av tjänsten.”

 Bokus /Emma Danielsson Marknadsansvarig

 

Retain24s unika lösning förändrar traditionell hantering av presentkort. Förutom att köpa/ladda ett plastpresentkort i butiken så kan kunderna nu också köpa helt elektroniska presentkort via Internet. Allt i en säker och användarvänlig miljö.

2018-11-23T16:26:41+01:00 30 juli, 2006|E-presentkort, presentkort online|