Retain24 växer

Med anledning av kraftigt ökad efterfrågan på våra tjänster kan Retain24 konstatera att flertalet nyrekryteringar behövs. Som först ut kan vi stolt presentera Lars-Gunnar Haedge, vår nye marknadschef. L-G kommer senast från en tjänst som KAM på Svensk Direktreklam, och har en gedigen bakgrund inom retail, med erfarenhet från bland annat Mars, Nestlé och Findus.

 

L-G vill själv lyfta fram vilken spännande bransch han nu hamnat i, och säger att han tycker ”att det är en otroligt spännande marknad som växer fort i Sverige, det märks inte minst på inflödet av nya kunder till oss på Retain24. Extra roligt är det att se att det även kommer in förfrågningar från nya branscher som undrar hur de kan få ut mer av sina presentkort.” Presentkortsmarknaden växer fort i Sverige, men kunskapen om hur man bäst förvaltar och förpackar dem är begränsad. LGs uppgift blir nu att hjälpa Retain24s nuvarande och blivande  kunder att att optimera sin presentkortsförsäljning, visa vilket fantastiskt vertyg presentkort är, och även att få dem att bättre lyfta presentkorten ur sin låda och skylta med dem på disken.

 

Retain24 vill även passa på att nämna vår mycket lyckade workshop som hölls i augusti med Dan Horne: Så lyckas du med dina presentkort. Dan Horne är känd som The Gift Card Guru, och är världens ledande expert på konsumenters agerande kopplat till presentkort. Han är professor i marknadsföring, och arbetar idag med research och expertråd inom retail, finans, media och statlig verksamhet.

 

Workshopen blev mycket uppskattad, och Dan Horne berättade om sina många kunskaper inom presentkortsbranschen: Hur man kan utnyttja presentkort som ett verktyg för försäljning och marknadsföring, och hur presentkorten kan driva trafik till din försäljning, och därmed öka omsättningen.

 

Du som är intresserad av att veta mer om workshopen och få ett sammandrag, kan maila till L-G på lg.haedge@retain24.com

2018-11-20T13:01:54+01:00 9 oktober, 2013|Övrigt|