Cervera väljer Retain24s lösning för Elektroniska Presentkort

Svenska företaget Cervera som säljer heminredning och produkter avsedda för köket, med fokus på vackra och praktiska märkesvaror, har valt ny presentkortsleverantör.

 

Cervera vill inspirera och med serviceinriktad och kunnig personal erbjuda kunden mer än bara ett köp. Man erbjuder därför, som de flesta företag som vill följa med tiden och ge kunden bästa möjliga mervärde, sina kunder presentkort. Cervera har därför valt att gå över till Retain24s elektroniska presentkortslösning, vilket kommer ge dem ytterligare kundfokus.

 

Erika Dalle, som arbetar som marknadschef på Cervera, berättar att de tidigare hade vanliga papperspresentkort, men valde att byta lösning till de smidigare och säkrare elektroniska presentkorten. Valet av leverantör föll på Retain24, och Erika Dalle uppger att det delvis var för att hon enligt tidigare erfarenhet visste att Retain24 kan leverera en säker och okomplicerad lösning snabbt och enkelt. Dels också för att Retain24 är engagerade, kunniga och drivna, vilket ger Cervera relevant och snabb service.

 

Cervera kommer kommunicera ut sitt nya presentkortsprogram till kunderna på flera olika sätt, bland annat genom att skylta med presentkorten i olika typer av exponeringsställ på bästa möjliga sätt. Just exponering är ett av Retain24s expertområden, där vi med vår erfarenhet hjälper butiker att sälja mer säger Claudio Simatovic, VD på Retain24. Kunderna kommer dessutom att få information om de nya presentkorten via klubbtidningen och riktade e-postutskick.

 

Claudio Simatovic säger vidare att ”vi är väldigt stolta över att Cervera valt Retain24s presentkortslösning i mycket hård internationell konkurrens”.

2018-11-20T13:05:59+01:00 27 augusti, 2013|E-presentkort, Presentkort instore|