Retain24 växer med Granit

I december öppnade inredningskedjan Granit sin första butik i Tyskland, till vilken de även tar med sig Retain24s presentkortsystem. När man är kund till Retain24 är det väldigt enkelt att ta med sig presentkortsystemet vid expansion av verksamheten till nya länder och marknader.

– Att flytta med sig presentkortssystemet till Tyskland innebar inget som helst jobb för oss. Det sköttes helt och hållet av Retain24 och vår kassapartner, säger Felix Reinhard på Granit.

När företaget expanderar till ett nytt land ger Retain24 butikerna på den nya marknaden tillgång till systemet och samtidigt får huvudkontoret ett nytt administrationsgränssnitt så att de kan ta ut separata rapporter för bara den marknaden.

– Våra ledord är enkelt, säkert, och flexibelt. Systemet är väldigt flexibelt och går att anpassa efter de behov man har, oavsett om det gäller att öppna upp på nya marknader, låta kunderna registrera sitt presentkort i mobilen, eller låta återförsäljare sälja presentkorten; och alltid på ett enkelt och säkert sätt, säger Claudio Simatovic, CEO på Retain24.

Om Granit:

Granit är en kedja med inredningsbutiker som säljer funktionella varor för hem och kontor. Bassortimentet består av förvaringslösningar, porslin, glas, artiklar för badrum och kök, kryddor, textilier och kontorsvaror. Granit ägs av Bergendahlsgruppen och alla butiker ägs till 100 % av Granit. Idag har man butiker i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

 

2018-11-09T11:55:59+01:00 3 mars, 2015|Okategoriserade|