Retain24 Sverige AB får ny ägare

Nu är det klart att Retain24 köps av Awardit AB som från och med 1 oktober blir ny ägare av företaget. Awardit arbetar idag med lojalitetsprogram och har tidigare värvat företag så som Sponsorhuset, Motivation Service och Crossroads Loyalty Solutions till sin portfolio. Tillsammans ska Retain24 och Awardit kunna möta kundernas behov ännu bättre och möjlighet att lansera produkter i takt med behovet från marknaden.

Retain24 kommer fortsatt drivas på samma sätt som förut med samma nyckelpersoner och Claudio Simatovic fortsätter som VD. Inget blir annorlunda för våra kunder som fortsätter att använda samma system för hantering av presentkort. De har också samma kontakt som tidigare. Den stora fördelen som denna affär möjliggör för alla Retain24s kunder är ytterligare merförsäljning och trafik som kan gagna dem.

– Retain24 har sedan starten haft som huvuduppgift att hjälpa våra kunder att vinna så många lönsamma affärer som möjligt med presentkort. Med över 100 välkända varumärken som kunder känns det därför otroligt spännande att nu kunna erbjuda ännu fler lönsamma affärer tillsammans med vår nya ägare Awardit och att vidareutveckla våra tjänster för digitala presentkort ytterligare, säger Claudio Simatovic, VD på Retain24.

 

Har du frågor på pressmeddelandet? Vänligen vänd dig till info@retain24.com eller ring in på +46 (0)8 39 96 10 så ska vi besvara dina frågor.

Ladda ner pressmeddelandet här.

Läs Awardits pressmeddelande här.

2019-10-01T09:09:40+02:00 18 september, 2019|Övrigt|