Retain24 startar nytt dotterbolag

Retain24 och Joachim Alvarez startar nu bolag tillsammans för att hantera mobila kuponger och erbjudanden under namnet Verifylr. Joachim är expert på mobil marknadsföring i Sverige och var tidig pionjär inom området. En av hans första kampanjer var för GB-glace som blev en succé. Kampanjen erbjöd mobila glasscheckar, som komplement till de traditionella glasscheckarna, som man kunde köpa och skicka med vanlig post. Försäljningen fullkomligt exploderade, och därefter har de lyckade kampanjerna avlöst varandra.

 

”Verifylr ska erbjuda företag säljdrivande kampanjer genom erbjudanden till mobilen. Att använda mobilen som distributionskanal är idealiskt när du vill komma nära konsumenten vid köptillfället”, förklarar Claudio Simatovic, CEO på Retain24. ”Kupongerna och erbjudandena skickas till kundernas mobiler och löses in precis lika enkelt och smidigt som presentkorten ”.

 

Mobilen är den hetaste och snabbast växande reklamkanalen idag. Enligt en färsk rapport från analysfirman Forresters kommer de digitalmedieinvesteringar att passera reklam-tv inom två år. Mobilen är personlig och möjligheterna till riktade kampanjer är oändliga. Den som inte följer med i utvecklingen kommer bli ohjälpligt avhängd och förlora både intäkter och marknadsföringstillfällen.

 

”Verifylr ska erbjuda tjänster inom mobil marknadsföring i allmänhet och validering av värdekoder i synnerhet”, säger Joachim. ”Med Retain24s system har vi en enorm fördel gentemot andra mobilmarknadsförare i och med att all hantering och validering av värdekoder sker i realtid. Lägg till kopplingar till sociala medier för viralspridning och du har möjligheten att skapa kostnadseffektiva kampanjer som effektivt driver trafik till butiken. Allt är dessutom mätbart ner till butiksnivå, vilket ger ägaren av kampanjen fantastiska möjligheter att följa upp alla sina kampanjer.”

2018-11-16T09:23:00+01:00 27 november, 2014|Övrigt|