Retain24 förnyar kontrakt med Designtorget

Retain24 får nu ytterligare ett förlängt kontrakt gällande elektroniska presentkort. Designtorget kommer, tack vare Retain24s plattform, även fortsättningsvis att kunna sälja helt elektroniska presentkort på designtorget.se i form av sms eller e-post.

 

Designtorget säljer ny design, och har nu även valt att fortsätta ge sina kunder den service det innebär att kunna köpa presentkort direkt på hemsidan.

 

Fler och fler väljer Retain24 som leverantör av elektroniska presentkort. Senaste företaget i raden är Designtorget som precis som många andra av Retain24s kunder väljer att fördjupa sitt samarbete gällande hantering av elektroniska presentkort. Designtorget väljer att förstärka sitt erbjudande mot kund genom att också integrera Retain24s presentkortslösning med sin onlinebutik, vilket till att börja med möjliggör inlösen av presentkort via designtorget.se. Så småningom kommer man också att sälja presentkort online som kan lösas in både online och i någon av företagets butiker.

 

”Detta är något som fler företag borde ta efter, menar Claudio Simatovic, VD för Retain24. Att som konsument inte behöva bry sig om det handlar om en onlinebutik eller en fysisk butik är väl det som kallas för verklig kundservice.”

 

Retain24s unika lösning förändrar traditionell hantering av presentkort. Förutom att köpa/ladda ett plastpresentkort i butiken så kan kunderna nu också köpa helt elektroniska presentkort via Internet. Allt i en säker och användarvänlig miljö.

2018-11-23T13:44:44+01:00 29 januari, 2011|E-presentkort, Presentkort instore, presentkort online|