PRESEND vann silver medalj i kategorin Bästa Globala Presentkortsprogram

Retain24s dotterbolag PRESEND fick stor internationell uppmärksamhet när de nyligen kom på en andra plats i kategorin Bästa Globala Presentkortsprogram tillsammans med sin partner Valitor under 2014 års Emerging Payments and Prepaid Awards i London.  PRESEND och Valitor fick även ett speciellt omnämnande för sitt gemensamma Mastercard/Visa-baserade present- och lojalitetskort som riktar sig till shoppingcentrum.

 

PRESENDs centrumkort är den enda presentkortslösningen på marknaden som kan erbjuda centrumföreningar 100% täckning; det enda kravet är att de anslutna butikerna accepterar Mastercard-/Visa-kort.

  • Kortet är ett så kallat private label-program som använder Mastercard/Visa-nätverk. Presend är tillsammans med Valitor först med att erbjuda denna typ av produkter i Sverige.
  • Försäljning och laddning av kort görs via ett lättanvänt webbgränssnitt som är tillgängligt via kassan, smartphone, surfplatta eller dator.
  • PRESEND och Valitor har med sitt centrumkort öppnat upp ett helt nytt segment för presentkort och lojalitetsprodukter, för vilka det inte har funnits en helt tillfredsställande lösning tidigare.

Centrumkortet erhöll 1 av 3 speciella omnämnanden i totalt 22 kategorier på Emerging Payments and Prepaid Awards. Efter stora framgångar på hemmamarknaden, är nu Presends lösning tillgänglig i hela Europa.

 

”Detta program är en fenomenal succé, och nu vill vi expandera till andra marknader”, säger Claudio Simatovic, VD på Retain24. ”Valitor och PRESEND kommer nu att expandera, och det internationella erkännande det gemensamma programet har uppmärksammats med, kommer att inspirera oss att skapa ännu mer innovativa lösningar”, säger Kristjan Hardarson, Executive director – Marknadsföring & Utveckling på Valitor.

 

PRESEND erbjuder smarta, säkra och flexibla Mastercard och Visa prepaidlösningar i hela Europa. För mer information, vänligen kontakta: info@presend.com
Valitor (www.valitor.com) har utfärdat kort sedan 1983, varvid bolaget har vuxit från att vara huvudpartner till Visa och Mastercard på Island, till att vara den näst största utfärdaren av förbetalda Visa-kort i Europa. För mer information, vänligen kontakta: cbi@valitor.com

 

Retain24s unika lösning förändrar traditionell hantering av presentkort. Förutom att köpa/ladda ett plastpresentkort i butiken så kan kunderna nu också köpa helt elektroniska presentkort via Internet. Allt i en säker och användarvänlig miljö.

2018-11-20T10:17:51+01:00 30 oktober, 2014|Övrigt|