Presentkortsåterförsäljaren Huuray blir ny partner till Retain24

Nu utvidgar Retain24 sitt partnernätverk med ytterligare en partner – Huuray. Huuray är en återförsäljare av digitala presentkort för butiker, webbshoppar och upplevelser. Huuray finns i nuläget i fyra av fem skandinaviska länder.

– Vi ser fram emot detta samarbetet med Retain24. Genom partnerskap med Retain24 får vi tillgång till ett brett utbud av butiker i hela Sverige och Norge, vilket ger dem möjlighet att utnyttja Huurays stora distributionskanaler inom B2B-marknaden, säger Rune Eirby Poulsen, VD på Huuray A / S.

McDonalds blev för en tid tillbaka kund till Retain24 och blir också en av de första av våra kunder att använda tjänsten Huuray. De ser en chans att få ut sina presentkort i ännu fler kanaler än tidigare.

– När vi valde Retain24s som presentkortsleverantör var det viktigt för oss att också hitta nya digitala kanaler för återförsäljning av våra presentkort. Så därför är vi nu glada över att komma igång med försäljningen av McDonald’s presentkort via huuray.se, berättar Rickard Berthold, Digital Lead på McDonald’s.

Att vara ansluten till Retain24s presentkortsprogram innebär tillgång till många möjligheter att öka försäljningen av presentkort. Med Retain24s partnernätverk kan presentkorten synliggöras hos många viktiga återförsäljare både i fysiska butiker så väl som online och nu även Huuray.

Är ditt företag kund till Retain24 och intresserade av att sälja era presentkort i Huurays kanal? Ta gärna kontakt med Retain24 för att ta det vidare.

Länk till hurray.se.

Fler nyheter från Retain24 hittar du här.

2019-04-10T10:42:50+02:00 9 april, 2019|Återförsäljare, Externa samarbeten, presentkort online|