Nå ut till fler kunder med externa återförsäljare.

Retain24 öppnar stora möjligheter för exponering, försäljning och marknadsföring av presentkort även utanför den egna butikskedjan. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda fler och nya effektiva merförsäljningskanaler via fysiska butiker eller online. Ni kan nå fler kunder, öka medvetenheten om ert varumärke och öka försäljningen genom att låta andra exponera och sälja era presentkort.

”När man använder sig av externa återförsäljare når man nya kundgrupper som man inte annars kommer åt. Hos de av våra kunder som använder sig av återförsäljare brukar de står för ca 10-15% av den totala försäljningen av presentkort” säger Kerstin Svensson, försäljningschef på Retain24.

Retain24 har färdiga kopplingar till de flesta stora återförsäljare och har man väl Retain24s system för presentkort är det väldigt enkelt att låta externa återförsäljare eller andra samarbetspartners att sälja och marknadsföra ert presentkort i fysiska butiker eller online.

Olika typer av återförsäljare.

Blackhawk Network
BlackHawk Network, en av de största återförsäljarna i världen. Blackhawks framgång är att konsumenterna får tillgång till presentkort från sina favoritvarumärken på stormarknader och servicebutiker som de besöker regelbundet. Deras koncept omfattar i dag över 80 000 butiker världen över. Via dessa når man över 200 miljoner konsumenter varje vecka.

I norden finns man representerade i Sverige (ca 1 600 butiker), Norge (ca 3 000 butiker), Danmark (ca 700 butiker) och Finland (ca 700 butiker).

Presentkorttorget.se
PresentkortTorget.se är nordens största presentkortsportal. Du väljer om du vill skicka ett fysiskt presentkort till mottagaren eller för de som är ute i sista minuten kan man skicka presentkortet som sms eller e-post.
PresentkortTorget.se riktar sig till både privatpersoner som behöver en snabb och smidig present som såväl till företag som behöver en kreativ och allsidig gåva som passar alla vid alla tillfällen.

PresentkortTorget är verksamt i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen.

Retain24 Sverige AB erbjuder ett fullservicekoncept för framförallt elektroniska presentkort. Företag får en enkel, flexibel och säker tjänst för försäljning, inlösen och clearing av presentkort. Förutom detta omfattas Retain24s tjänster av allt från produktion, hantering och lagring, till leverans av kort och system. Visionen är att företag bättre ska kunna utnyttja de fördelar som en aktiv försäljning av presentkort innebär.

www.retain24.com

PRESSKONTAKT:

Claudio Simatovic´

Mobil +46 708 445 123

e-post claudio.simatovic@retain24.com