K-Rauta satsar stort på sin presentkortsaffär och väljer Retain24 som leverantör

Nu är det klart att K-Rauta väljer presentkortssystem från Retain24. Det innebär att alla K-Rautas 17 byggvaruhus över hela Sverige kommer att sälja och ta emot presentkort i sina butiker. Dessa presentkort kommer även kunna lösas in i bygghandelskedjan K-Byggs alla 34 butiker, och vise versa. Detta gör att dessa presentkort får ett högre konsumentvärde då de fungerar både på K-Rauta och K-Bygg.

Idag, mer än någonsin, handlar det om att få in fler människor till sina butiker och att öka sin försäljning. Något presentkort har stor möjlighet att göra. Genom Retain24s partnernätverk av återförsäljare ges också K-Rauta möjligheten att nå ut med sina presentkort långt utanför sitt eget nätverk.

Det är roligt att få in en ny kund som verkligen ser potentialen i hela vårt utbud av tjänster och vill använda vårt system för att sälja mer, genom att använda alla våra olika tjänster. Som exemplet med att ge kunderna möjlighet att lösa in presentkort mellan K-Rauta och K-Bygg. Där ser man verkligen till kundnyttan, menar Kerstin Svensson, Försäljningschef på Retain24.

Vi frågade också K-Rauta om hur de ser på sin satsning på presentkort och valet av presentkortleverantör:

Vi tittar hela tiden på hur vi kan utveckla K-Bygg och K-Rautas varumärken och marknadserbjudanden och ett gemensamt elektroniskt presentkort kommer helt klart att tillföra mervärden för våra kunder. Att valet föll på Retain24 är för att vi av erfarenhet vet att de levererar en säker, prisvärd och enkel lösning som underlättar hanteringen för säljande personal och kunder. Målet är att kunna erbjuda dessa presentkort i många olika kanaler utöver de egna varuhusen och egna digitala kanaler. Vi är övertygade att vi via Retain24s stora nätverk kommer kunna hitta många intressanta affärsmöjligheter i framtiden, berättar Erik Öhlin, Head of marketing K-Rauta & K-Bygg.

2020-06-10T14:21:11+02:00 4 maj, 2020|E-presentkort, Presentkort instore|