Hundra procent glädjegaranti på julafton

Nu börjar det närma sig julafton och julhandeln är i full gång sen månader tillbaka. Det är ofta ett dilemma för dem som ska handla julklappar. Vad passar just den här personen? Finns det man söker kvar i lager? Ja, frågorna kan bli många och helst vill man undvika att ge bort något som blir fel. Därför väljer fler av oss att ge bort ett presentkort i julklapp. Där får mottagaren själv välja ut sin julklapp med hundra procent glädjegaranti.

 

Att välja sin egen julklapp visar sig även vara väsentligt för mottagaren av julklappar i år. Enligt Pricerunners undersökning, med tusen av deras besökare, så står presentkort till shopping och resor högt upp på listan tillsammans med pengar. Detsamma var det förra året.

 

– Vi som arbetar med presentkortssystem till butiker, restauranger och resebyråer är inte direkt förvånade. Vi har sett en trend sen långt tillbaka att presentkort säljs mest av under jultider, men också att det står högt upp på önskelistan hos konsumenterna. Därför jobbar vi alltid med att belysa nyttan med presentkortsförsäljning för våra kunder och att det krävs så lite för att konsumenten faktiskt köper ett presentkort istället för att lämna butiken eller webbshoppen tomhänt, menar Kerstin Svensson, Försäljningschef på Retain24.

 

Här kan du läsa mer om Retain24s presentkortssystem och vad vi erbjuder.

Länk till källa.

2019-02-21T15:35:14+01:00 10 december, 2018|Övrigt|