Granngårdens presentkort flyttar in i mobilen

Retain24 inleder samarbete med Loyo – appen för kundklubbar, kreditkort och presentkort. Alla företag som använder Retain24s system kan nu låta konsumenter spara presentkorten i Loyos app. I appen kan innehavaren se sitt presentkortssaldo, giltighetstid samt även betala med presentkortet direkt från appen.

 

När mer och mer av innehållet i våra plånböcker flyttar över till mobilen är det naturligt att man även vill spara sina presentkort där. Att tappa eller glömma bort sitt presentkort är som att tappa bort sina pengar, men genom att erbjuda konsumenter möjligheten att registrera sina presentkort i Loyos app så skyddas värdet då appen håller reda på presentkortsvärde och giltighetstid”. Säger L-G Haedge, Marknadschef på Retain24.

 

Först ut bland Retain24’s kunder är Granngården, som sedan tidigare finns med sin kundklubb digitalt i Loyo. ”Vi strävar alltid efter att ha de bästa lösningarna för våra kunder” säger Emilia Sahlén, kundklubbschef på Granngården. ”Med både vår kundklubb och nu våra presentkort i Loyo ger vi kunderna möjlighet att alltid ha med sig alla våra kort direkt i mobilen”.

 

Christian Muda, marknadschef på Loyo: ”Vi arbetar ständigt med att öka nyttan med Loyo för våra användare och i och med samarbetet med Retain24 och Granngården gör vi appen ännu bättre. Att både kunna se saldo, giltighetstid och även kunna betala med sitt presentkort via appen gör att man aldrig mer behöver inse att presentkortet ligger hemma när man kommer till butiken”.

 

Om Loyo:

Loyo är en app som låter dig samla alla dina kundklubbar, kreditkort och presentkort direkt i mobilen – slipp alla plastkort, håll reda på vilka kundklubbar du är med i och få dina erbjudanden och förmåner digitalt. Du kan även enkelt bli medlem i nya kundklubbar eller ansöka om nytt kreditkort via Loyo.

Ladda ner Loyo helt utan kostnad från Appstore eller Google Play. Läs mer på loyo.se.

 

Om Granngården:

Granngården är en riksomfattande butikskedja med 109 butiker runt om i Sverige som är det naturliga valet för alla som älskar djur och att odla. Under ett och samma tak hittar du som är djur- och trädgårdsintresserad eller villaägare ett brett sortiment. Vår försäljning sker genom butiker, postorder och e-handel.

 

Läs mer om Retain24s online lösning, med bland annat presentkort i mobilen.

2018-12-10T11:38:59+01:00 20 januari, 2015|E-presentkort, Externa samarbeten, presentkort online|