Electrolux HOME väljer också Retain24 i fortsättningen

Även Electrolux HOME sällar sig till redan nöjda kunder, och väljer att förlänga sitt kontrakt med Retain24. Electrolux Home kommer, tack vare Retain24s plattform, fortsätta kunna sälja helt elektroniska presentkort på electrolux.se.  

 

Electrolux har implementerat Retain24s lösning för hantering av elektroniska presentkort. Förutom att köpa presentkort på hemsidan kan man även köpa det fysiska kortet i butikerna, och ladda det med önskat belopp. På hemsidan kan man ladda och kontrollera saldot på sitt presentkort.

 

Claudio Simatovic, VD på Retain24, är glad över det fortsatta förtroendet: ” Som leverantör känns det alltid väldigt spännande när en kund väljer att fördjupa sitt samarbete. Retain24s och Electrolux HOMEs gemensamma målsättning är att ytterligare öka försäljningen av de elektroniska presentkorten och erbjuda företagets kunder fler valmöjligheter.

 

Retain24s unika lösning förändrar traditionell hantering av presentkort. Förutom att köpa/ladda ett plastpresentkort i butiken så kan kunderna nu också köpa helt elektroniska presentkort via Internet. Allt i en säker och användarvänlig miljö.

2018-11-23T14:57:59+01:00 31 augusti, 2010|E-presentkort, Presentkort instore, presentkort online|