Bjurfors anammar framgångsprodukt

Mäklarfirman Bjurfors har förstått värdet i ett presentkort och erbjuder nu sina presumtiva kunder ett presentkort på Designtorget värt 250 kronor ifall man låter dem värdera ens bostad.

 

Detta är ett enkelt sätt att nå kunder på – att erbjuda dem ett värdefullt presentkort, som dock bara blir en kostnad för företaget ifall kunden löser in det. Fler och fler företag förstår vikten av att erbjuda kunden något mer, och då är presentkort en utmärkt lösning. Presentkort finns numera i ett otal varianter, och Retain24s lösningar innebär enkel hantering och inlösen av dessa.

 

Undersökningar visar att presentkort är en mer uppskattad present än andra gåvor.Som produkt ligger presentkort helt rätt i tiden och är dessutom riktigt lönsam för företaget. Retain24 moderniserar hela hanteringen av presentkort – för både företag och kund.

 

Retain24 erbjuder ett fullservicekoncept som är både ett system som ger butiker funktionell och säker distribution samtidigt som systemet också omfattar allt från produktion, hantering och lagring till leverans av kort och system.

 

Retain24 inkluderar effektiva beställningsrutiner och heltäckande förbrukningsstatistik. Online-avrop eller saldostyrd automatisk lagerpåfyllnad direkt till butikerna ger en smidig och modern hantering.

2018-11-23T09:03:20+01:00 15 juli, 2011|Övrigt|