Axelssons nöjda med samarbetet

Retain24s unika lösning förändrar traditionell hantering av presentkort. Förutom att köpa/ladda ett plastpresentkort i butiken så kan kunderna nu också köpa helt elektroniska presentkort via Internet. Allt i en säker och användarvänlig miljö.

 

Axelssons har nu använt Retain24’s presentkortslösning i ett och ett halvt år och enligt VD Jens Andersson är de nöjda med sitt val.

 

De valde från början Retain24 för att det redan fanns en koppling genom deras kassasystem, som Retain24 har ett samarbete med. Introduktionen av systemet gick därmed snabbt och smidigt.

 

Jens Andersson säger att de ännu inte använt systemet för att köra någon reklamkampanj, men att de planerar att göra detta i samband med sammanslagningen av ett annat företag.

 

Retain24’s system inbjuder till riktade reklamkampanjer. Marknadsföringen kan kombineras med erbjudanden på internet tillsammans med fysisk exponering i butikerna. Axelssons har valt att använda systemet att fungera med sms, e-mail eller egna utskrifter. Presentkorten finns även fysiskt i butikerna. Axelssons presentkort fungerar även att återladda, både på internet och i butikerna.

 

2018-11-23T15:35:17+01:00 3 februari, 2010|E-presentkort, Presentkort instore, presentkort online|