Awardit – En otrolig räckvidd för presentkort via lojalitetsprogram och poängshoppar

Awardit är Nordens största operatör av kundklubbar, lojalitetsprogram, säljmotivationsprogram och digitala poängshoppar. Awardit hanterar över 60 olika program med ca 13 miljoner medlemmar. Genom Awardit har du möjlighet att både marknadsföra och återförsälja presentkort till miljontals människor.
Programmen ger dina presentkort en otrolig räckvidd som inte går att få i någon annan presentkortskanal.

”Genom Awardit så har vi lyckats sälja presentkort för väldigt stora summor på bara några månader! Detta har snabbt blivit en mycket viktig kanal för vår presentkortsförsäljning” – NetOnNet

Varför Awardit som partner?


En helt ny kanal
Awardits olika lojalitetsprogram och poängshoppar som presentkortskanal är en möjlighet som inte ges någon annanstans. En helt ny digital kanal för dina presentkort. Awardit köper in dina presentkort och säljer dem vidare i programmen. Här har du stor möjlighet att hitta till nya målgrupper och nå miljontals av människor på en plattform utanför egna och traditionella presentkortskanaler.

Garanterat ökad spridning
I Awardits olika program finner du bland annat SAS Eurobonus, Scandic Friends, Benify, Handelsbanken, E.ON, Folkspel, Beijer m.fl. Med Awardit som partner kommer dina presentkort finnas tillgängliga i alla program och poängshoppar. Ditt presentkort blir ett av alternativen att välja när medlemmarna löser in sina intjänade poäng. En garanterat ökad spridning av presentkort! I detta ingår också den nya presentkortskanal Zupergift. Ett presentkort giltigt på flera varumärken. Ditt presentkort och varumärke blir en del av Zupergift-presentkortet som säljs på zupergift.com, i utvalda detaljhandelsbutiker och återförsäljs via alla Awardits program. En enorm potential för att både marknadsföra och sälja fler presentkort.

Enkelt och snabbt
Hos ingen annan partner går det så enkelt och snabbt att komma igång som hos Awardit. Bli partner med Awardit och du behöver inte sköta något själv. Du behöver heller inte ha digital distribution av presentkort idag, det löser Awardit åt dig. Awardit distribuerar presentkort digitalt via sitt system snabbt och snyggt till mottagaren. Detta är också ett billigt sätt för dig att sälja massvis med presentkort.

Vi är verkligen nöjda med Awardit som återförsäljare av våra presentkort. De säljer mer presentkort än våra största butiker och har verkligen hjälpt oss driva många fler kunder till våra butiker”
– Jaktia

Intresserad av att komma ut i Awardits kanaler?
Kontakta LG Haedge, Client Success Manager, mejla lg.haedge@awardit.com eller ring 070 – 535 38 77.

”Den räckvidden vi har nått via Awardit är svår att uppnå, den har gett vår presentkortsaffär ett rejält lyft” – Cervera

2020-11-04T11:45:35+01:00 4 november, 2020|Externa samarbeten, presentkort online|