Ving har stora förväntningar på sina nya elektroniska presentkort

Ving har i dagarna lanserat sitt nya elektroniska presentkortssystem levererat av Retain24. Det gamla systemet var designat på 90-talet och behövde moderniseras.

 

”Det mesta av vår försäljning sker idag på nätet och vi hade ingen bra lösning för våra kunder att betala med presentkort där. Det var viktigt att det nya systemet klarade av det”, säger Hans Isacson, Finansdirektör på Ving Sverige AB och beställare av det nya elektroniska presentkortssystemet.

 

Det nya systemet lanseras av Ving i Sverige och Norge samt av systerbolaget Tjäreborg i Finland. Inom kort även av systerbolaget Spies i Danmark. Kunderna kommer att kunna köpa och lösa in presentkorten både i deras fysiska butiker och online i alla länderna. De kan få presentkortet som ett snyggt förpackat plastkort eller som ett sms eller som e-post.

 

Ving har stora förväntningar på de nya elektroniska presentkorten.

 

”Vi tror att vi kommer att fördubbla försäljningen av presentkort nu när de är elektroniska”, säger Hans Isacson. ”De elektroniska presentkorten öppnar upp många nya möjligheter och är så mycket lättare att hantera än de gamla. Det gör att vi även tror att inlösengraden kommer att stiga. Att fler kommer att komma i kontakt med våra fantastiska produkter ser vi naturligtvis som väldigt positivt”, fortsätter Hans.

 

Vi är stolta att Ving har valt vårt system för deras elektroniska presentkort och det ska bli spännande att följa deras utveckling, säger Claudio Simatovic, VD på Retain24.

 

Om Ving
Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 500 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg samt säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon, i egna butiker och i utvalda resebyråer över hela landet. Ving Sverige AB har ungefär 200 anställda och årligen cirka 660.000 resenärer. Ving ingår, tillsammans med Globetrotter, i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

Kontaktperson Ving Sverige AB
Hans Isacson, Finansdirektör
Tel: +46 (0)8-555 13 000
E-post: hans.isacson@ving.se

2018-11-20T10:32:10+01:00 23 oktober, 2014|e-Handel, E-presentkort, Presentkort instore, presentkort online|