Veckans affärer rankar Retain24 som Superföretag 2015

Veckans Affärer rankar tillsammans med Bisnode varje år ett antal svenska företag som får benämningen Superföretag. För att lyckas kvala in på listan behöver företagen uppnå ett flertal tuffa kriterier inom tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. I snitt är det bara någon tiondels procent av de svenska företagen som lever upp till kraven, och antalet företag varierar från år till år.

 

Bedömningen görs årsvis, men Veckans Affärer tar hänsyn till de senaste fyra åren, och det är således inga dagsländor som passerar nålsögat, utan endast etablerade företag på stark frammarsch. I år har 496 svenska företag rankats som superföretag.

 

De som vill förränta sitt kapital och skapa arbetstillfällen i Sverige borde studera Superföretagen. Dessa bolag har verkligen fokus på affären och organisk tillväxt. De arbetar systematiskt och med långsiktiga mål och strategier och har inte köpt sig till sin framgång”, säger Per Adolfsson, Sverigechef på Bisnode.

 

Retain24 har tidigare blivit rankat som ett av Sveriges snabbast växande teknologiföretag av revisions- och konsultföretaget Deloitte i Deloitte Sweden Technology Fast 50. Det är en objektiv ranking som görs varje år, och riktar sig specifikt till teknologiföretag. Att Retain24 erhåller utmärkelser som dessa är ett konkret bevis på smart företagande och en bra och tydlig affärsidé.

 

”Retain24 firar i år 10 år som företag. Det känns såklart extra hedrande att göra detta som ett av Sveriges Superföretag. Vi har alltid haft höga krav på oss själva och högt ställda mål så vi ser detta som ett fint bevis på att vi är på rätt väg. Det bästa av allt är att detta handlar om historiska bedrifter och att de kommande åren kommer att bli ännu bättre”, säger Claudio Simatovic, VD på Retain24.

 

Om Retain24

Retain24 Sverige AB erbjuder ett fullservicekoncept för framförallt elektroniska presentkort. Företag får en enkel, flexibel och säker tjänst för försäljning, inlösen och clearing av presentkort. Förutom detta omfattas Retain24s tjänster av allt från produktion, hantering och lagring, till leverans av kort och system. Visionen är att företag bättre ska kunna utnyttja de fördelar som en aktiv försäljning av presentkort innebär.

2018-11-08T13:54:08+01:00 10 november, 2015|Övrigt|