Stjärnurmakarna väljer elektroniska presentkort

Retain24 har vunnit ytterligare ett kontrakt gällande elektroniska presentkort. Stjärnurmakarna kommer, tack vare Retain24s plattform, nu kunna sälja helt elektroniska presentkort på stjarnurmakarna.se i form av sms eller e-post, och även sälja presentkort i fysisk form.

 

Stjärnurmakarna har implementerat Retain24s lösning för hantering av elektroniska presentkort. Förutom att köpa presentkort på hemsidan, som sms eller e-post, kan man även köpa det fysiska kortet i butikerna, och ladda det med önskat belopp. På hemsidan kan man ladda och kontrollera saldot på sitt presentkort.

 

”Stjärnurmakarna har valt Retain24 för dess okomplicerade och mycket enkla system för att det påminner mycket om våra tidigare rutiner och vi spar många administrationstimmar.Samarbetet med Retain24 har fungerat utmärkt och smärtfritt, de ställer upp i vått och torrt och tillgodoser våra önskemål på ett bra sätt.Vi räknar med att öka vår försäljning av presentkort till det dubbla, berättar Anette Sandås VD assistent på Stjärnurmakarna”.

 

Retain24s unika lösning förändrar traditionell hantering av presentkort. Förutom att köpa/ladda ett plastpresentkort i butiken så kan kunderna nu också köpa helt elektroniska presentkort via Internet. Allt i en säker och användarvänlig miljö.

 

2018-11-26T09:36:01+01:00 1 november, 2007|presentkort online|